Onze merken - Lomamo topleveranciers met topproducten

Onze missie bij Lomamo is eenvoudig maar krachtig

We streven er voortdurend naar om leuke en innovatieve producten te ontdekken en aan te bieden aan jullie als onze gewaardeerde klanten. We begrijpen dat jullie op zoek zijn naar unieke en hoogwaardige items die het leven kunnen verrijken.

Om deze missie te vervullen, zijn we uiterst selectief met onze leveranciers. We geloven in het belang van topkwaliteit en streven er altijd naar om alleen samen te werken met diegenen die dezelfde toewijding delen. Dit betekent dat elk product dat we aanbieden zorgvuldig is geselecteerd en voldoet aan onze strenge normen voor kwaliteit en innovatie.

 

Wigiwama

Wigiwama is een buitengewone leverancier die uitblinkt op het gebied van kinderinterieur en speelgoed. Hun onderscheidende voordelen en competenties maken hen een gewaardeerde partner in de branche.

Een van de opvallende voordelen van Wigiwama is hun ongeëvenaarde toewijding aan tijdloos design. Elk stuk dat ze produceren, van zitzakken en stoelen tot teepee tenten en kussens, belichaamt een tijdloze esthetiek die de tand des tijds doorstaat. Dit maakt hun producten niet alleen prachtig, maar ook duurzaam en relevant voor generaties.

Wigiwama's nadruk op kwaliteit is een andere troef. Al hun producten worden ontworpen en vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Ze dragen het prestigieuze OEKO-tex certificaat, wat aantoont dat hun producten vrij zijn van schadelijke stoffen en veilig zijn voor kinderen. Dit geeft ouders gemoedsrust, wetende dat ze investeren in producten van topkwaliteit.

Een andere belangrijke competentie van Wigiwama is hun vermogen om de verbeelding van kinderen te stimuleren. Elk item is ontworpen met als doel kinderen vrij te laten spelen en hun speelse karakter te omarmen. Dit is niet alleen goed voor de ontwikkeling van kinderen, maar zorgt ook voor een vrolijke en gezellige sfeer in huis.

 

HeyShappy

HeyShappy is niet zomaar een leverancier; ze zijn de belichaming van vreugde en kwaliteit. Met een scherp oog voor detail en een toewijding aan klanttevredenheid, biedt HeyShappy een uitzonderlijke ervaring aan klanten en partners. Hun speelbanken zijn erg populair door de vele mogelijkheden die kinderen er mee hebben. Ze kunnen er op klimmen, klauteren, vanaf glijden, huttenbouwen of gewoon even lekker ontspannen. 

Een van de belangrijkste voordelen van HeyShappy is hun ongeëvenaarde aandacht voor productkwaliteit. Elk item dat ze aanbieden weerspiegelt hun toewijding aan vakmanschap en duurzaamheid. Hierdoor kunnen jullie als klant erop vertrouwen dat we hoogwaardige producten verkopen die zowel mooi als functioneel zijn. 

 

Leea Toys

LeeaToys excelleert in het aanbieden van educatief speelgoed van topkwaliteit. Een van hun meest opvallende voordelen is hun sterke focus op leren door spelen. Elk stuk speelgoed dat ze ontwikkelen, is doordacht ontworpen om de nieuwsgierigheid en creativiteit van kinderen te stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd belangrijke vaardigheden en kennis opdoen.

Leea's Tower, een van de vlaggenschipproducten van LeeaToys, is een indrukwekkend speelgoed dat de verbeelding van kinderen prikkelt. Deze torenconstructie is niet alleen een bron van urenlang plezier, maar biedt ook talloze mogelijkheden voor creatieve avonturen.

Wat Leea's Tower zo speciaal maakt, is de veelzijdigheid ervan. Kinderen kunnen het gebruiken om gebouwen te creëren, over of doorheen te kruipen, in te zitten en fantastische spelletjes te verzinnen. Het daagt hen uit om probleemoplossend te denken en hun fijne motoriek te ontwikkelen, allemaal terwijl ze genieten van speelplezier.

In een wereld waar schermtijd vaak de boventoon voert, biedt Leea's Tower een verfrissende en hands-on benadering van spelen. Het is een product dat ouders en opvoeders helpt om de verbeelding van kinderen te cultiveren en hun liefde voor leren te bevorderen.


Jupiduu

Jupiduu is dé leverancier bij uitstek als het gaat om innovatieve en hoogwaardige glijbanen voor kinderen. Hun missie is simpel maar krachtig: het bevorderen van het plezier en de ontwikkeling van kinderen door middel van speelse en creatieve speeltoestellen.

Wat Jupiduu onderscheidt, is hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.
Elke glijbaan wordt met zorg en precisie vervaardigd, met de veiligheid van kinderen als topprioriteit. Maar dat is nog niet alles. Jupiduu heeft ook een reputatie opgebouwd als de leverancier van keuze voor bekende gezichten. Zo liet de nanny van Prince George, de jonge prins van het Verenigd Koninkrijk, een Jupiduu glijbaan installeren in Kensington Palace, waarmee de koninklijke kinderoppas aantoonde dat Jupiduu synoniem is geworden met speelplezier en kwaliteit.

Ook beroemdheden zoals Kim Kardashian kozen voor de glijbanen van Jupiduu voor hun kinderen. Dit bewijst dat Jupiduu niet alleen geliefd is bij royals, maar ook bij mensen uit de entertainmentwereld. Het succesverhaal van Jupiduu is een perfect voorbeeld van hoe een passie voor speelplezier en een toewijding aan kinderen kan leiden tot wereldwijde erkenning en tevreden klanten. Met Jupiduu in huis is plezier en ontwikkeling voor kinderen gegarandeerd.


Baghera

Een van de meest opvallende voordelen van Baghera is hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Elk stuk speelgoed dat ze produceren, of het nu gaat om prachtige loopauto's of speelgoedauto's, is met de hand gemaakt met aandacht voor detail. Dit zorgt ervoor dat hun producten niet alleen duurzaam zijn, maar ook een tijdloze esthetiek hebben die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt.

Wat Baghera echt onderscheidt, is hun passie voor het creëren van onvergetelijke jeugdherinneringen. Hun producten zijn ontworpen om kinderen avonturen te laten beleven, zowel binnen als buiten. Baghera begrijpt de waarde van actief spelen en moedigt kinderen aan om hun verbeelding de vrije loop te laten terwijl ze genieten van de eenvoudige vreugde van beweging.

 


Zindelijkheidsbox

Deze geweldige box is ontwikkeld door 2 ouders die ook hebben geworsteld met het zindelijk maken van hun 3 kids. Waar begin je? Hoe vaak? Hoe houd je het vol? Wat doe je als het mis gaat? Of als je kind niet wil? Wat heb je nodig?

Om meer mensen te kunnen helpen hebben ze een box ontwikkeld waar alles in zit om je kind te helpen zindelijk te worden. Geen kind is hetzelfde, dus ook kun je online vragen stellen wanneer je het niet meer weet of er doorheen zit.